Hello world
 
 
 
 

Lydhealing og kakaoseremoni


Tid:

28. november  18:30-20:00


Pris: 450,- 


Arrangementet er fullbooket!!

En magisk kveld der du kan hvile alle deler av deg i deilig lydbad. Du kommer inn i en avslappende tilstand før vi går over i kakaosermoni.

 

Om seremoniell kakao:

 

Næringsstoffene i kakao hjelper med å senke blodtrykket, forbedre blodomløpet til hjerte og hjerne, og hjelper til med å hindre blodpropp. Og dette stammer ikke bare fra pre-colombianske sivilisasjoner, de første som oppdaget fordelene ved ren kakao, påstandene støttes også av vitenskapen.

Som en ypperlig kilde til antioksidanter, jern, protein, magnesium, kalium og fiber, kan du nesten kalle denne supermaten for et av naturens mest fantastiske legemidler. Hjernen er utrolig kompleks og kakao har en positiv innvirkning gjennom nevrotransmittere som lykkehormonene dopamin og serotonin. Det får oss til å føle oss lykkelige, reduserer stress, øker fokus og kreativ flyt, hjelper kroppen til å heles og gir immunforsvaret et solid løft.

Men mest av alt er kakao en hjerteåpner.

Kakaoen gjør at du får tilgang til deg selv på en helt ny måte.

I kakaosermonien sitter vi i sirkel og vi kan sette en intensjon for livet vårt - enten på kort basis eller om vi har noe vi ønsker å sette fokus på litt lengere frem. De som ønsker kan dele denne intensjonen med de andre i sirkelen, og på den måten manifesterer vi det ved å si det høyt.

Det er 100% taushetsplikt i denne trygge gruppa, slik at vi alle kan dele av våre innerste ønsker og drømmer.

 

Du trenger ingen forkunnskaper for å delta på dette.

 

Vi har 10 plasser på ullmattene våre.

Meld deg på for å sikre deg din plass.

 

Hjertelig velkommen til oss!Meld deg på i kontaktskjemaet under: