Kvinnesirkler; 

for kraft, flyt og fellesskap

  

Kurset er fullbooket første 6. måneder - fortsatt plass siste del av 2023

Vil du kjenne mer gnist og glød i hverdagen? Vil du føle deg hjemme i din egen kropp og leve ut en mer levende, kreativ versjon av deg selv? 


Elin Enger har gleden av å invitere til kvinnesirkler på Gjøvik en gang i måneden. Her kan du vekke din feminine kraft, og lene deg inn i et nærende søsterskap hvor vi løfter og støtter hverandre. 


Velkommen til oaser av tilstedeværelse, sanselighet, frigjørende bevegelse, inspirasjon og fellesskap. Du blir trommet i flyt og får hvile i lydbad. Vi praktiserer feminin flytyoga og sanselig tantra. Vi danser, mediterer og puster sammen. Du inviteres til guidede meditasjoner og tilstedeværelsesøvelser for økt forbindelse til deg selv. Du får utforske potensialet for nytelse i din egen kropp gjennom påkledde øvelser i trygge rammer. Vi ærer hvilen som trengs når naturen går i dvale på høsten, feirer lysfest på vinteren og åpner for nye spirer når våren kommer. Alt gjør vi for å innby til et mer levende liv. 


Dette er for deg som ønsker å koble deg på din livsenergi, for mer energi, glede og mening. Dette er indre arbeid som fordyper ditt forhold til deg selv, din egen kropp og dine følelser, og det kommer alle dine relasjoner til gode. Du får mer å gi både på jobb og privat.


Du er velkommen som du er. Alle øvelser guides du inn i, ingen forkunnskaper nødvendig. Om du ikke har erfaring med kvinnesirkler eller tantra fra før men kjenner du en dragning, så er det nok. Dette er din invitasjon til et mer levende liv, følg magefølelsen din. 


Ta med en yogamatte og et teppe/sjal, vannflaske og det du ellers trenger for å ha det komfortabelt. Ha gjerne på deg klær som egner seg for bevegelse og dans. Ta gjerne med en dagbok og penn for refleksjon underveis hver gang.


Kom og koble deg på, dans og hvil i dypt søsterfellesskap 💗🌸🙏


Har du spørsmål, send gjerne spørsmål direkte til Elin Enger - tantrainspirator på Facebook eller på Instagram: @indalelinVelkommen!


Foto: Victoria Francisca

Temaer for året:


Januar: Dyp hvile Fra ytelse til nytelse med feminin flyt. Yoga nidra.

Februar:Drømmereise Sensualitet og sanselighet.

Mars:Manifestering Vi åpner for en ny vår. Dans med elementene

April:Kakaoseremoni Kjærlighetens kunst. Polaritet og chakraarbeid. 

Mai:Rosesermoni. Hjerteforbindelse. Chakraarbeid.

Juni:Energiaktivering Livskraft mantrasang

Juli:(sommerferie)

August:Høsttakkefest Chakrabalansering

September:Lotusåpning Aktivering av din kreative livsenergi

Oktober:Trommereise Gi slipp. Guidet trommereise.

November:Blå lotussermoni. Dypere relasjoner 

Desember:Lysfest EnergisublimeringEnergiutveksling; 555 kroner per måned i 6 eller 11 måneder (deltbetaling uten ekstra kostnad) Vi ønsker å skape et støttende, styrkende fellesskap, og inviterer derfor til å gi deg kontinuitet ved å gi deg selv anledning til å komme til sirkelen månedlig over en periode. Du fortjener tre timer til deg selv i måneden! 


Tallet 5 assosieres med planeten Merkur, som står for kommunikasjon. Det symboliserer våre fem sanser og står videre for frilhet, bevegelse og mangfoldighet


Prisen inkluderer alt vi benytter oss av som hjelp i ritualene: rensende røkelse, seremoniell kakao, blå lotus, essensielle oljer, roser etc. 

Deltagere i årsprogrammet får også sin egen bonuspakke med fysisk dagbok, krystaller og røkelse som følger utviklingen i programmet, for å nære din egen praksis hjemme mellom samlingene. 

Drop inn: (med forbehold om ledig plass), - 795 per gang.
Praktisk informasjon

Vi møtes fysisk en søndag i måneden omkring nymåned, kl 18 - 21 

22.Januar

19.Februar

19.Mars

16.April

21.Mai

11.Juni

20.August

17 september

15.Oktober

12.November

10. Desember


Fyll ut skjema for påmelding:                           

https://forms.gle/cUKnGgcwsjqv8f1t8?fbclid=IwAR3jWWg266c2HmLcrVd62wtoLonTpuVhNuIlV2XW_4aDvFDcpgEbNKUIm18


    Hvor: Frøken mandag, Storgata i Gjøvik

    11 plasser inkludert kursholder og vertinne = 9 deltagerplasser

    Påmelding: Send navn og informasjon i kontaktfeltet under her. 

    Om kursholder blir forhindret på grunn av sykdom etc settes det opp nytt tidspunkt.

    Påmeldingen er bindende. Om du blir forhindret kan du gi plassen din til en interessert venninne.